20 000 Ft feletti vásárlásnál a kiszállítás ingyenes Magyarország területén! Nézd meg csomagajánlatainkat is!

VÍZ + MALÁTA + KOMLÓ + SÖRÉLESZTŐ

IRÁNY A SÖRFŐZDE!

Sörfőzde

A HopTop Sörfőző Kft . 2015-ben alapítottuk, hogy kiváló minőségű söröket főzzön változatos termékekkel a növekvő kisüzemi sörös közösség számára. A sörfőzdét az egykori Magyar Királyi Sörfőzde területén indítottuk el. A cég alapítója Ali Rawech Szami, aki egykor menedzser volt egy multinacionális vállalatnál, mielőtt váratlan fordulat állt be a karrierjében és váltott a kisüzemi sörök világára. Maximalista közgazdász lévén össze tudott állítani és alapítani egy céget, ami versenygyőztes sörökkel támasztja alá az üzleti döntéseket.

A folyamatos kísérletezés és szakmai fejlesztések soha nem érnek véget a vállalat fejlődésével. Reméljük, hogy ez a hozzáállás további nemzetközi sikerekhez segít minket.

A söreink nincsenek pasztőrözve vagy kovaföldön szűrve, így ízük erőteljesebb, élvezhetőbb és így az értékes összetevők is visszaköszönnek. Köszönhetően a magas higiéniai követelményeinknek és odafigyelésnek söreink szavatossági ideje 1-1,5 év.

A HopTop sörfőzde magyar kisüzemi sörfőzde, speciális termékkínálattal. Mióta a „kraft sör forradalom” elindult az Egyesült Államokban és betört az európai piacra készülnek itt ezek a különlegességek, melyek egyre népszerűbbek. A sörfőző berendezéseink megfelelnek a legújabb technológiai előírásoknak, ezért gondoltunk rá, hogy szeretnénk forgalmazni ezeket a termékeket. Hosszas keresgélés után találtunk egy külföldi gyártót, aki a mi igényeinkre szabta alap modelljét. 3 üstös főzőházunk, 1000 literes és 2500 literes tartályaink vannak.

A hűtési technológiánk lehetővé teszi számunkra az alsó- és a felső-erjesztésű sörök főzését is. A költséghatékonyság és az energiaköltségek mérséklése fontos számunkra, így a főzdénk újrahasznosítja az energiát. Az élesztő adagoló használata miatt például egy teljesen zárt rendszerben működik a teljesen steril környezetben. A palackozást 16 fejes körtöltővel végezzük a végén a gyártási folyamatnak felkerül az öntapadós címke. A HopTop sörök megtalálhatók a jól ismert magyar üzletláncok polcain, sör szaküzletekben, jó néhány bar és étterem itallapjain a város szívében is. Egyre több országba szállítjuk söreinket, beleértve Finnországot vagy Kanadát.

Díjaink

European Beer Star sörverseny

Ez a verseny egyike a legnagyobb és legrangosabb megmérettetéseknek, melynek a díjkiosztóját minden évben a legnagyobb söripari kiállításon a BrauBevi ale-n tartanak Nürnbergben. Nagy nemzetközi elismerést hoz ez a verseny a győzteseknek, köszönhetően a nagyon neves zsűrinek és a nagyon nagy számú nevezőnek. Több, mint 100 bíró (2016-ban 124 volt), legalább 30 országból, akik közül mindenki sörfőző mester, sör sommelier vagy ismert sörnagykövet. Vak teszten értékelik a söröket szín, illat, íz, aroma profi l és összbenyomás alapján.

European Beer Star 2016

  • Bronz érem
  • Egyetlen magyar főzde vagyunk ezzel az éremmel

Dublin Craft Beer Cup 2017

  • 3 bronz érem
  • 1 ezüst érem

Lexington, USA, Commonwealth Cup 2017

  • Arany érem

Ratebeer 2017

  • Az év új sörfőzdéje

Central European Beer Award 2018

  • 1 champion érem
  • 2 arany érem
  • 1 ezüst érem
  • 2 bronz érem

Nemzetközi Sörverseny, Magyarország

  • 1 arany, 1 ezüst, 1 bronzérem


Kapcsolat

Hoptop Sörfőző Zrt.
Cím: 1106-Hungary, Budapest, Maglódi út 47.

Sörfőzde: info@hoptop.hu
Viszonteladóknak: megrendeles@hoptop.hu; +36203711787
In english: szilagyi.laszlo@hoptop.hu; +36205576871

Hoptop Taproom by Kolbizz:
1075 Budapest, Madách Imre tér 2.
Vasárnap-Csütrötök: 11:00-22:00
Péntek-Szombat: 11.00-0:00
Vasárnap: 10:00-22:00

Asztalfoglalás +36703171515 

 

Itt is megtaláltok minket minden nap:

https://untappd.com/HopTopBrewery

https://www.facebook.com/HopTopBrewery/

https://www.instagram.com/hoptopbrewery/

https://www.tiktok.com/@hoptop_brewery