Ingyenes szállítás 20.000 forint felett!

HopTop sörgyár

 

A HopTop Brewery szívében, közvetlenül a modern sörfőzdénk mellett található taproomunk, amely az igazi sörkülönlegességek paradicsoma. Ez a hangulatos, modern stílusban berendezett italkülönlegesség-lelőhely több, mint egy hagyományos pub.

Taproomunkban lehetőséged nyílik arra, hogy egyenesen a forrásból, a legfrissebben készült söröket kóstold meg. Élvezd a HopTop nedűit kristálytiszta poharakból, közvetlenül a rézüstök árnyékában. A pultosok pedig szívesen tájékoztatnak bármelyik csapolásról, annak történetéről és stílusáról.

De a taproom többet kínál a finom söröknél:itt családi és baráti összejöveteleket, bulikat, céges rendezvényeket egyaránt tarthatsz. A kényelmes ülőhelyek körül pogácsázva vagy az ínyenc ételkülönlegességekből csemegézve igazi klubhangulatot alakítottunk ki.

Időnként koncerteket, sörkóstolókat vagy akár sörtornákat is rendezünk speciális alkalmakra. De bármikor betérsz, mindig találkozol a HopTop Brewery rajongóival és a kézműves sörök szerelmeseivel, akikkel nagyszerű beszélgetésekbe bonyolódhatsz az igazi nedűk rejtelmes világáról. 

Szóval, ha egy hangulatos esti beszélgetésre, egy vidám baráti bulira, vagy csak egy nyugodt esti sörözésre vágysz, a HopTopBrewerytaproom-ja tökéletes választás. Itt nem csupán fenséges italokat kóstolhatsz, de egy laza, természetes közösségi élményben is részesülhetsz a sör és az élet szerelmeseivel. Gyere és csatlakozz hozzánk!

 

  Cím

1106 Budapest, Maglódi út 12.

  Nyitvatartás

Hétfő-Csütörtökig: 12:00-20:00
Péntek-Szombat: 12.00-22:00
Vasárnap: Zárva

  Asztalfoglalás

+36307516724