Ingyenes szállítás 20.000 forint felett!

Kolbizz

A Kolbizz Sausage& Beer House a HopTopBrewery hivatalos taproomjaként szolgál, Budapest szívében, a Madách Imre téren található.

Ez a hely ideális választás azok számára, akik szeretnék megkóstolni a HopTopkraft sörök széles választékát, melyet helyi ízekkel, mint a hagyományos magyar kolbászok és más finomságok, kínálnak. Az étterem és bár egyaránt kínál vegetáriánus és vegán opciókat, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő ízeket. A Kolbizz nem csak az étel és ital kínálata miatt népszerű, hanem a barátságos személyzet és a kellemes atmoszféra miatt is, amely magába foglalja a kültéri ülőhelyeket is, így a látogatók élvezhetik az élénk városi életet.

A hely széles választékban kínálja a HopTop sörfőzde különféle sörkülönlegességeit, lehetővé téve a vendégek számára, hogy ízlelőbimbóikat különleges ízekkel kényeztessék, miközben a közvetlen környezetben élvezhetik Budapest pezsgő hangulatát. Az étterem tökéletes helyszín találkozókra, üzleti megbeszélésekre vagy csak egy laza esti kikapcsolódásra barátokkal.

 

  Cím

1075 Budapest, Madách Imre tér 2.

  Nyitvatartás

Vasárnap-Csütrötök: 11:00-22:00
Péntek-Szombat: 11.00-0:00
Vasárnap: 10:00-22:00

  Asztalfoglalás

+36703171515