Ingyenes szállítás 20.000 forint felett!

Sörgyárlátogatás

Gyere és vegyél részt egyedülálló sörfőzde túránkon, ahol a saját szemeddel láthatod, miként készülnek a HopTop zamatos nedűi. Ez egy nagyszerű lehetőség, hogy bepillantást nyerj a sörfőzés rejtelmeibe és megismerhesd az alapjait.

Tapasztalt sörfőző mestereink kalauzolnak végig a folyamat minden lépcsőjén - a nyers alapanyagoktól a kierjedésig, az ízesítésen át egészen a palackozásig. Megmutatjuk, hogyan keverjük a különleges fűszer- és növénykombinációkat, hogy teljesen egyedi ízvilágú söröket alkothassunk.

De ez még nem minden! Megtanulhatod, miként befolyásolják a hőmérséklet, a nyomás és egyéb tényezők a végeredményt. Megértheted a komló, az élesztő és a maláta titkait. Sőt, akár részt is vehetsz az aktuális főzésben!

A túra csúcspontja pedig egy kóstolóval ér véget, ahol megízlelheted a frissen készült HopTop különlegességeket. Érezd a gazdag aromákat, ízlelgesd a páratlan zamatokat - ez egy élmény, amit nem fogsz elfelejteni!

Legyen szó baráti összejövetelről, céges csapatépítésről vagy csak egy egyedülálló kalandról, a HopTop sörfőzde túra garantáltan emlékezetes és szórakoztató program lesz.

Foglalj helyet most sörfőzde túráink egyikére!