Green Zone
Prémium alapanyagokból készült IPA, amit intenzív, citrusos, virágos aroma jellemez. Szárazra erjesztésének köszönhetően inkább a komlók aromái, illatai érvényesülnek, mint a maláta édessége. Legkiválóbb amerikai komlók felhasználásával: TOMAHAWK, AMARILLO, CITRA.
ABV: 6.4%
IBU: 48
B°: 15
Midnight Express
Igazi, hamisítatlan fekete sör, bársonyos, krémes habbal! Hidegen pörkölt, kávés és füstös illatok, ízek jellemzik, majd ahogy lassan enged fel a hidegségéből, úgy jönnek elő az enyhén csokoládés ízek.
Felhasznált komlók: Challenger
ABV: 6%
IBU: 45
B°: 15
Tropical Swinger Club
Felsőerjesztésű sörkülönlegesség
Alc.: 5%
Kiszerelés: 330ml
Egy igazi ízbomba, melynek alapját egy könnyed IPA adja. Ízében dominál a trópusi gyümölcsösség, de mégsem veszíti el valódi sör jellegét.
Gyümölcsök: ananász, narancs, mandarin, guava, barack, mango, maracuja, banán, alma, papaya, lime
Witbier 4,9% - Witbier
Felsőerjesztésű belgian style witbier
Alc.: 4,9%
Kiszerelés: 330 ml
Belga típusú wit búzasör, keserű narancshéjjal és koriandermaggal fűszerezve.
Ceylon Buddy
Ennek a Dupla IPA-nak a különlegességét a hozzáadott Ceylon tea és a narancsdarabok adják. A típusra jellemző keserűség mellett teret kap a tea egyedi íze, amit a gyümölcs enyhe édessége tesz igazán harmonikussá.
A sör története: A tea használata nagyon nagy kihívás egy készülő sör esetében, mert magából a teából van vagy 1400 féle, legalábbis abban a teanagykerben, ahol mi jártunk annyi volt. Ráadásul a sör ízével együtt kell valami maradandót alkotnia, ami így egy meglehetősen hosszú kísérleti fázist kell, hogy feltételezzen.
Ugyan a Ceylon tea van kiemelve, de ez a sör több tea különleges keverékéből készül, amiben valóban a Ceylon tea dominál, ezért is lett névadója a sörnek. Ceylon szigete könnycsepp alakú, az ebben való gondolkodás is tartott egy ideig, de végül az Indiára és a teára oly jellemző elefánt lett a befutó
Felhasznált komlók: Ariana, Mosaic
ABV: 9.1%
IBU: 75
B°: 21
Baklava
Tradicionális dekokciós eljárással készült bock sör, amit a klasszikus baklava ízvilágával kombináltunk. A hozzáadott dió, pisztácia és méz adja meg az igazi desszertsör jellegét.
Felhasznált komlók: Magnum Hallertau Blanc, Hallertau Mittelfrüh