20 000 Ft feletti vásárlásnál a kiszállítás ingyenes Magyarország területén! Nézd meg csomagajánlatainkat is!

VÍZ + MALÁTA + KOMLÓ + SÖRÉLESZTŐ

IRÁNY A SÖRFŐZDE!

Blog

Sörszínház

Hoptop
2024.05.07 07:30
Sörszínház

A Nő, a Sör és a Revolver
sörtörténeti vígjáték 3 felvonásban

Május 30-án alámerülünk az élesztők és komlók világába egy lehengerlő és izgalmas színházi előadással egybekötött sörkóstolón és sörgyárlátogatáson a Hoptop sörszínházában.

A Hoptop új sörgyárának kóstolótermében kell életre az ország első sörszínháza, ahol a kraftsörök egyre testesebbek az est folyamán és egyre sűrűbbé válik tőlük a hely atmoszférája.

Színészeink és zenészünk felültetnek minket a vígjáték és a krimi hullámvasútjára, és részeseivé válunk egy Noirenyomozásnak, hogy igazságot szolgáltassunk a , a Femme Fatale ügyében.


JEGYVÁSÁRLÁS: https://hoptop.hu/Sorszinhazjegy-2024-05-30#

Időpont: 2024. 05. 30., 19:00. (Várható befejezés 22:00)

Helyszín: 1106 Budapest, Maglódi út 12. Hoptop sörfőzde (taproom).A színdarab közben a billog streetfood ételeiből is vacsorázhatunk és további Hoptop söröket vásárolhatunk. Étlap: https://www.billog.hu/etlap


Szereplők a Hírös Gasztrószínház társulat színészei és a Hoptop Sörfőző Zrt. kraftsörei:

Komlósi Árpád  Bárnai Péter

Stahm János  Konfár Erik

Franczi, a zenész  Szabó Bence

Rendező  Sárosi Gábor


A jegyvásárlás online történik, kérjük, ha ajándékba szeretnéd adni, megjegyzésben jelezd számunkra és küldünk nyomtatható ajándékjegyet.

Eközben a messzeföldön híres Komlósi Árpád sörészmester jóvoltából megismerjük a sör történetét, a főzde technológiai kihívásait, bepillantást kapunk a sörirodalomba, végül pedig a revolver is előkerül, hogy igazságot szolgáltasson az örökletes féltékenység é férfiúi büszkeség porondján.

A színdarab közben a közönség, mind biodíszlet vesz részt a cselekmény forgatagában, közben 3-4 Hoptop sör kóstolásával (vagy alkoholmentes komlóüdítőével) a főzde taproomjában. A gyilkosság túlélői pedig szakmai főzdetúrán vesznek részt az ország legújabb, közel egymillió liter éves kapacitású főzdéjében.


Éld át Magyarország első sörszínház élményét, ami egy kortárs előadásból, helyben készült kraftsörök kóstolásából és egy sörgyárlátogatásból áll! Gyere el akár egyedül, de eltölthettek egy igazán izgalmas romantikus randit is nálunk, ha persze nem az egész baráti társasággal érkeztek.

Tökéletes ajándék nem csak sörivóknak!

 JEGYVÁSÁRLÁS: https://hoptop.hu/Sorszinhazjegy-2024-05-30#

3in1: színház + sörkóstoló + sörgyárlátogatás