20 000 Ft feletti vásárlásnál a kiszállítás ingyenes Magyarország területén! Nézd meg csomagajánlatainkat is!

VÍZ + MALÁTA + KOMLÓ + SÖRÉLESZTŐ

IRÁNY A SÖRFŐZDE!

Sörfesztivál


Hoptoberfeszt - Hop to the Beerfest

Saját, házon belüli fesztiválunk minden októberben kerül megrendezésre a hoptoberfest.hu oldalán. Teljes kínálatunkat latba vetjük, csapoltan és dobozolva egyaránt. Azzal a nemes céllal, hogy ne maradjon egyik vendégünk se szárazon. Hadd mutassuk be röviden hogy hogyan ünnepelünk itt a Hoptopnál:

Ünnepi Sör

Különleges ünnepi sörünk a Münich Helles Bajor Lager. Egy alsóerjesztésű sörfinomság. 4,8%-os alkoholtartamú, pilseni és müncheni malátákból. Magnum és Tettnanger komlókkal vegyítve. Szalmasárga, virágos illattal rendelkező, selymesen lágy, malátás ízjegyekben gazdag világos sör. A Münich Helles mindig is egy tradicionális német fesztiválsör típus volt, egyenesen a bajor Oktoberfestek világából.

Program az egész családnak

Biztosítunk programokat azoknak is akik nem ihatnak sört, hopszódáinkon kívül is. Ingyenes belépővel nem kerül semmibe ha többedmagaddal jössz. Gyerekenek kalandpark, pónilovaglás, történetmesélés és látnivalók.

Sörgyár látogatás

Kukkants be, hogy hol történik a varázslat. Csatlakozz az ingyenes, vezetett túránkra a sörfőzdénkben. Fedezd fel, hogyan készülnek prémium söreink. A túra során bepillantást nyerhetsz a sörfőzés minden lépésébe, a válogatott alapanyagoktól kezdve egészen a végtermékig. Várunk szeretettel, hogy megoszthassuk veled szenvedélyünket a sörkészítés iránt!

Élőzene, élő zenekarból

Nincs sörfesztivál jó muzsika nélkül, és mi igyekszünk ennek eleget tenni. Megfordult már nálunk a Melody Maker, Tarianer Spitzbaum Sramlizenekar, Acoustic Melons zenekar, Candymen Duo rockabilly duo, és a Sramli zenekar is.

Sörmentő Akció!

Egy hordó sem maradhat üresen! A fesztivál utolsó napján minden sörnek gazdára kell találnia, ezért gyors mentőakciót hirdetünk. Kedvezményesen az összes sör elvihető és megiható. Szívesen látunk bárkit a sörmentő osztályon.

Fedett Hely

Az időjárás nem parancsol nekünk! Esőtől, széltől, hótól, és lavinától (bár ezt az utóbbit még nem volt alkalmunk tesztelni) védett helyen verjük csapra hordóinkat. Parkolóhelyekkel a közelben, és a 28-as, 28/A-as, 37-es villamos és 95, 195, 85E autóbuszok találkozásánál.