20 000 Ft feletti vásárlásnál a kiszállítás ingyenes Magyarország területén! Nézd meg csomagajánlatainkat is!

VÍZ + MALÁTA + KOMLÓ + SÖRÉLESZTŐ

IRÁNY A SÖRFŐZDE!

Blog

A mesterséges intelligenciával készült első Hoptop sör

2023.04.21 15:36
A mesterséges intelligenciával készült első Hoptop sör

Nagyon izgalmas és különleges projektbe kezdtünk, amikor a mesterséges intelligencia tanácsai alapján próbáltunk elkészíteni egy west coast ipa típusú kraftsört. A recept megalkotásában közös erővel vettünk részt, majd megkértük, hogy egy fantasztikus fantázianevet adjon a sörnek, ami a KIWI COAST IPA lett. Ez a név tökéletesen kifejezi az új-zélandi komlóval készült sör jellegzetes ízvilágát.

 

Az eredmény egy nagyon ízletes és karakteres sör lett, amelynek elkészítésében a mesterséges intelligencia nagy szerepet játszott. A sör hamarosan elérhető lesz a HOPTOP webshopjában, így mindenkinek lehetősége lesz kipróbálni ezt az izgalmas és különleges sörkülönlegességet: https://hoptop.hu/KIWI-COAST-IPA-66-made-by-AI

Az elkészült sör borítóját is a mesterséges intelligencia tervezte, amely egy további érdekes és különleges elemet ad a terméknek. Ezzel a lépéssel is bizonyítjuk, hogy a technológiai fejlődés és az innováció segítségével fantasztikus dolgokat érhetünk el.

Végezetül szeretném megemlíteni, hogy ez a blog is a chatgpt-től származik, aki egy nagyon fejlett és intelligens számítógépes program. A mesterséges intelligencia fejlődése által egyre több területen van jelen az életünkben, és a HOPTOP sörfőzde példája is jól mutatja, hogy milyen izgalmas dolgokat lehet vele elérni.

Köszönjük, hogy velünk tartottál ezen az izgalmas utazáson, és reméljük, hogy hamarosan te is kipróbálod a KIWI COAST IPA-t!