20 000 Ft feletti vásárlásnál a kiszállítás ingyenes Magyarország területén! Nézd meg csomagajánlatainkat is!

VÍZ + MALÁTA + KOMLÓ + SÖRÉLESZTŐ

IRÁNY A SÖRFŐZDE!

Üzemünk

A berendezés a legújabb technológiai elvárások alapján készült, mivel má ekkor eldöntöttük, hogy a berendezést forgalmazni is szeretnénk. 


Sok-sok alternatíva megismerése után, végül egy külföldi beszállítót választottunk, ahol a saját terveink alapján tudtunk módosítani egy alapmodellt.

A három üstös főzőházhoz 1000 literes és 2500 literes-es tartályokat használunk. Hűtéstechnológiánk alkalmas alsó-, és felső-erjesztésű sörök előállítására egyaránt.

Fontos szempont volt a gazdaságosság, így az energiatakarékosság is, ezért berendezésünkkel a felhasznált energia egy részét vissza tudjuk nyerni és újrahasznosítani. Élesztőadagolónk segítségével teljesen zárt rendszeren keresztül kerül az élesztő a tartályokba, így válik a rendszer teljesen higiénikussá. 


A palackozás 16 fejes körtöltővel történik, és öntapadós címkézőgéppel fejezzük be a gyártási folyamatot.

Sörfőző üzemünk egyben bemutató-teremként is funkcionál, mert az általunk kialakított sörfőző berendezéseket forgalmazni is fogjuk.

Ha szeretnél személyesen eljönni hozzánk, érdemes lájkolni a Facebook oldalunkat https://www.facebook.com/HopTopBrewery, ahol időről időre, az oldalt lájkolók között, egy sörkóstolóval egybekötött üzemlátogatást ajánlunk fel.

Filozófiánk

"Minőségi berendezéssel, kitűnő alapanyagokból, keményen és kritikusan dolgozunk. Nem kötünk kompromisszumot, csak olyan söröket forgalmazunk, amit mi is szívesen fogyasztunk. Nem szégyelljük kikérni mások véleményét, és nem hagyjuk, hogy az üzleti célok az értékrendünket felülírják. Fontos számunkra az egészséges verseny, de hisszük, hogy a kooperációnál nincs sikeresebb üzleti modell."