Ingyenes szállítás 20.000 forint felett!

Csapatépítő

A HopTop Brewery tökéletes helyszínt kínál a céges csapatépítő programokhoz, kiemelkedve a szokványos választások közül. Nálunk lehetőség nyílik arra, hogy kollégáidban egy igazán különleges és emlékezetes környezetben erősítsd a csapatszellemet.

Kezdjük mindjárt azzal, hogy a sörfőzdénk enteriőrje garantáltan feldobja a hangulatot. A modern, ipari stílusú épületünk izgalmas kontrasztot képez az egykori Királyi Sörfőzde hagyományaival. Ez a vibráló légkör önmagában is inspiráló lehet, és kellő alapot szolgáltat a kötetlen beszélgetésekhez, összekovácsolódáshoz.

De itt az igazi élmény majd csak ezután jön: képzeld el, hogy milyen élmény lehet együtt belevetni magatokat a sörfőzés rejtelmeibe. Megtanulhatjátok az alapokat, kipróbálhatjátok magatokat a gyakorlatban, majd a végén kóstolóval koronázzátok meg a napot.

Az izgalmas feladatok mellett persze fontos a kikapcsolódás és szórakozás is. Erre pedig tökéletes lehetőséget kínál taproomunk, ahol kényelmesen elfogyaszthatjátok a HopTop különlegességeit miközben beszélgettek, nevettek vagy akár egy kis játékot is rendezhettek egymás között. 

Ráadásul rugalmasak vagyunk, szervezőink gondoskodnak róla, hogy a program testre legyen szabva az igényeitekhez. Akár kiscsoportos workshop formájában, akár nagy létszámú rendezvény keretében kerüljön megrendezésre, mi biztosítjuk a megfelelő helyszínt és kísérőprogramokat.

Sörfőzdénk különleges atmósztérájávalés változatos szolgáltatásainkkal kiváló alternatívát nyújtunk a hagyományos csapatépítő programokhoz képest.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, jelentkezz most és foglald le az időpontot: munkatársaid hálásak lesznek érte!