Ingyenes szállítás 20.000 forint felett!

Rendezvényhelyszín

Tudtad, hogy az új telephelyünkön, közvetlenül a gyár mellett beltéri és kültéri rendezvényeknek is helyet tudunk biztosítani?

A HopTop Brewery nemcsak kiváló söreivel, hanem rendkívül hangulatos környezetével is kitűnik a legtöbb sörfőzde közül. Beltéri és kültéri tereink tökéletes helyszínt biztosítanak minden alkalom megünneplésére.

 Esküvőd lesz?

Sörfőzdénk egy hatalmas szabad terület mellett helyezkedik el, valamint modern, légkondicionált épületeink is ideális hátteret nyújtanak az igazi nagy naphoz. Csillogó poharak, friss sörök, finom falatok, mosolygós arcok - minden együtt van a tökéletes hangulathoz.

 

 Koncerthelyszínt keresel?

Külső színpadunk akár élő zenei produkcióknak is otthont adhat. Képzelj el egy nyárestét finom sörökkel, miközben zenekarod húzza a talpalávalót!

 

 Születésnapot ünnepeltek?

Taproomjainkban és kültéri teraszainkon személyre szabott sörválogatások és ínyenc ételkülönlegességek teszik felejthetetlenné az ünneplést.

 

 Különleges céges rendezvényhelyszínre van szükséged?

Csapatunk minden igényt kielégít - legyen szó üzleti partnerek fogadásáról, csapatépítő tréningekről vagy év végi bulikról. Sörfőzdénk exkluzív környezete emelkedett hangulatot kölcsönöz ezeknek az alkalmaknak.

 

Ráadásul komplett kiszolgálással és egyedi dekorációs lehetőségekkel is rendelkezünk, hogy minden résztvevő elégedetten távozhasson. Nem beszélve arról, hogy bárki megnézheti a sörfőzdénk kulisszatitkait egy személyes túra keretében.

Tehát ha különleges helyszínt keresel következő rendezvényedhez, a HopTop Brewery a tökéletes választás!