Ingyenes szállítás 20.000 forint felett!

Bérfőzés, gerilla

A HopTopkraft sörgyár különleges szolgáltatást kínál a vállalatok számára, nevezetesen a gerillafőzést vagy ismertebb nevén a bérfőzést. Ez egy kiváló lehetőség arra, hogy saját márkás söröket hozhass létre, legyen szó akár kis példányszámú gyártásról, akár vállalati logóval ellátott, nem kereskedelmi forgalomba kerülő termékekről.

Ez a szolgáltatás tökéletes választás lehet azok számára, akik szeretnék saját, egyedi sörüket piacra dobni, vagy különleges ajándékként szeretnék felkínálni ügyfeleiknek és partnereiknek. A bérfőzés lehetősége lehetővé teszi, hogy a cégek teljes mértékben testre szabják a terméküket, beleértve az ízprofilokat, az alkoholtartalmat, és még a csomagolás dizájnját is.

A HopTop sörgyárban a bérfőzés folyamata magában foglalja az összetevők kiválasztásától kezdve a főzésen át a címkézésig és palackozásig minden lépést, biztosítva, hogy a végeredmény magas minőségű és a megrendelő igényeinek megfelelő legyen.

Ez a fajta személyre szabott szolgáltatás különösen népszerű üzleti ajándékozás céljából, különleges alkalmakkor, vagy céges rendezvények kapcsán.

Legismertebb collab-unk a Tihanyi Apátsággal közösen megalkotott levendulás sör, melyhez a szerzetesek szedik saját kézzel a levendulát.