20 000 Ft feletti vásárlásnál a kiszállítás ingyenes Magyarország területén! Nézd meg csomagajánlatainkat is!

VÍZ + MALÁTA + KOMLÓ + SÖRÉLESZTŐ

IRÁNY A SÖRFŐZDE!

CSAPATÉPÍTŐ CÉGEKNEK

Közösség építés sörfőzéssel

A sörözés már önmagában is közösségépítő tevékenység. A program célja, hogy a résztvevők átéljék a közös munka örömét, a munkafolyamatok és a közös cél által erősödjön az együttműködési készségük. Illetve a maguk által elkészített sörökkel ezt az élményt hosszú ideig életben is tartsák.

 

A házigazda bemutatása

A HopTop Brewery különleges, kisszériás (kézműves/kraft) söröket gyártó sörfőzde. Az Amerikából induló un. „sörforradalom” hatására az itt gyártott egyedi ízvilágú, termékek a magyar emberek körében is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.

 

A HopTop Brewery nemzetközileg is elismert minőséget gyárt, hiszen Európa legnagyobb sörversenyén, a European Beer Star-on is díjat nyert, amivel az első (és jelenleg az egyetlen) magyar sörfőzde, amely ekkora elismerést kapott. Ezen felül elnyerte a Legjobb Új Sörfőzde Magyarországon 2017 címet a világszintű minősítő oldal, a RateBeerTM értékelései alapján! 

Mivel az itt készült, termékek nincsenek pasztörizálva, ezért kiemelkedő gondosságot, higiéniát igényelnek, ugyanakkor ízük sokkal intenzívebb, élvezeti értékük magasabb, hiszen minden értékes, élő anyag bennük marad.

 

A főzde üzeme a több mint 100 éves múltra visszatekintő, egykori kőbányai Fővárosi Sörfőzde területén működik, így a teljesen gyári környezetbe egy kis történelmi érzés is vegyül.

 

A program menete

 • Résztvevők fogadása, ismerkedés, welcome drink (sörpárlat)
 • Rövid, szórakoztató videós előadás a sörfőzés menetéről, az üzem berendezéseiről
 • Alapanyagok megismerése, malátakóstolás
 • Szerepek, feladatok elosztása
 • Sörfőzés (vezetett folyamat, folyamatos jelenléttel)
 • Sörkorcsolya biztosított (ebéd opcionálisan megoldható)
 • Egyedi címketervezés
 • Sörkóstolás közvetlenül az erjesztő tartályokból, az erjedési fázisok bemutatása (szín, íz, illat-ismeret, ezek összehasonlítása tapasztalati úton is)
 • Palackozás kipróbálása
 • Játékos sörműveltségi teszt ajándékokkal
 • A program végén mindenki egy 3 db-os válogatást kap a HopTop Brewery söreiből

 

A közösen lefőzött sör kb. 1 hónapig erjed, ami után az egyedileg elkészített címkével ellátva leszállításra kerül a megrendelő telephelyére, belső felhasználásra vagy reprezentációs ajándékként is adható. A leszállított sör mennyisége: 80 liter (240*0,33l palack), egy része kérhető 30l-es hordóban is (KEG).

 

              

Operatív információk

Helyszín: 1106 Budapest, Maglódi út 47.

Időpont: preferáltan csütörtök, péntek

Időtartam: 4-6 óra (létszámtól függően)

Létszám: kb. 20 fő

 

▶  Ha felkeltette az érdeklődésed keress minket a megrendeles@hoptop.hu email címen vagy a 0620/371-17-87-as telefonszámon.

Egyéb extra programok, kérések egyedi megállapodás alapján lehetségesek.