20 000 Ft feletti vásárlásnál a kiszállítás ingyenes Magyarország területén! Nézd meg csomagajánlatainkat is!

VÍZ + MALÁTA + KOMLÓ + SÖRÉLESZTŐ

IRÁNY A SÖRFŐZDE!

ONLINE SÖRKOSTOLÓ

Virtuális csapatépítés sörkóstolással

A sörözés már maga egy csapatépítő tevékenység. Miért ne lehetne ezt online is megtenni? Ha szeretnétek egy mikrosörfőzde sörcsomagját házhoz kapni, majd online térben egy sörfőzőmester irányításával szakszerűen kóstolni; megismerni a sörfőzés folyamatát, a tipikus tévhiteket; majd játszani, nevetni és együtt lenni, akkor ez a program Nektek szól!

 

A házigazda bemutatása

A HopTop Brewery különleges, kisszériás (kézműves/kraft) söröket gyártó sörfőzde. Az Amerikából induló un. „sörforradalom” hatására az itt gyártott egyedi ízvilágú, termékek a magyar emberek körében is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.

 

A HopTop Brewery nemzetközileg is elismert minőséget gyárt, hiszen Európa legnagyobb sörversenyén, a European Beer Star-on is díjat nyert, amivel az első (és jelenleg az egyetlen) magyar sörfőzde, amely ekkora elismerést kapott. Ezen felül elnyerte a Legjobb Új Sörfőzde Magyarországon 2017 címet a világszintű minősítő oldal, a RateBeerTM értékelései alapján!

                

Mivel az itt készült legtöbb termék nincs pasztörizálva, ezért kiemelkedő gondosságot, higiéniát igényelnek, ugyanakkor ízük sokkal intenzívebb, élvezeti értékük magasabb, hiszen minden értékes, élő anyag bennük marad.

 

A főzde üzeme a több mint 100 éves múltra visszatekintő, egykori kőbányai Fővárosi Sörfőzde területén működik, így a teljesen gyári környezetbe egy kis történelmi érzés is vegyül.

 

A program:

  • Résztvevők előzetesen megkapják a 4 féle sört tartalmazó csomagot*,
  • Virtuális térben történő találkozás (Teams, Zoom, Webex stb.)
  • Alapanyagok megismerése, maláta-kóstolás,
  • Sörök kóstolása (szín, íz, illat-ismeret, ezek összehasonlítása tapasztalati úton is)
  • A kóstolás közben virtuális körséta az üzemben, vagy videós felvételek bejátszása. Játékos ismertető a folyamatokról, berendezésekről.
  • Játékos vetélkedő és közös kiértékelés sok-sok nevetéssel

 

A teljes program a játékos tanulásra és az önfeledt kikapcsolódásra épít. Célja, hogy a földrajzi távolság és/vagy a körülmények adta korlátozott lehetőségek ellenére egy kötetlen, jó hangulatú, mégis egy kedvelt témában vezetett programot biztosítson, ami építi a csapatot.

 

 

Operatív információk

Helyszín: 1106 Budapest, Maglódi út 47.

Időtartam: 1-1,5 óra

Létszám: min. 10 fő

Nyelv: magyar / angol

▶  Ha felkeltette az érdeklődésed keress minket a megrendeles@hoptop.hu email címen vagy a 0620/371-17-87-as telefonszámon.

Egyéb extra programok, kérések egyedi megállapodás alapján lehetségesek.