20 000 Ft feletti vásárlásnál a kiszállítás ingyenes Magyarország területén! Nézd meg csomagajánlatainkat is!

VÍZ + MALÁTA + KOMLÓ + SÖRÉLESZTŐ

IRÁNY A SÖRFŐZDE!

SÖRFŐZDE LÁTOGATÁS

Sörkóstolással egybekötött üzemlátogatás

A sörözés már maga egy csapatépítő tevékenység. Ha szeretnétek egy autentikus mikrosörfőzde-látogatáson részt venni, belelátni az életébe egy ilyen kisüzemnek és megkóstolni a helyben készült díjnyertes kraft söröket egy jó kis hazai paraszttál mellett, akkor ez a program Nektek szól!

 

A házigazda bemutatása

A HopTop Brewery különleges, kisszériás (kézműves/kraft) söröket gyártó sörfőzde. Az Amerikából induló un. „sörforradalom” hatására az itt gyártott egyedi ízvilágú, termékek a magyar emberek körében is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.

 

A HopTop Brewery nemzetközileg is elismert minőséget gyárt, hiszen Európa legnagyobb sörversenyén, a European Beer Star-on is díjat nyert, amivel az első (és jelenleg az egyetlen) magyar sörfőzde, amely ekkora elismerést kapott. Ezen felül elnyerte a Legjobb Új Sörfőzde Magyarországon 2017 címet a világszintű minősítő oldal, a RateBeerTM értékelései alapján!

            

Mivel az itt készült, termékek nincsenek pasztörizálva, ezért kiemelkedő gondosságot, higiéniát igényelnek, ugyanakkor ízük sokkal intenzívebb, élvezeti értékük magasabb, hiszen minden értékes, élő anyag bennük marad.

 

A főzde üzeme a több mint 100 éves múltra visszatekintő, egykori kőbányai Fővárosi Sörfőzde területén működik, így a teljesen gyári környezetbe egy kis történelmi érzés is vegyül.

 

A program:

  • Résztvevők fogadása, ismerkedés, welcome drink (2cl arany díjas sörpárlat)
  • Alapanyagok megismerése, maláta-kóstolás,
  • Vezetett üzembejárás, előadás a sörfőzés menetéről, az üzem beren-dezéseiről
  • Sörkóstolás közvetlenül az erjesztő tartályból (a legfrissebb ízek)
  • Palackos sörök fogyasztása (szín, íz, illat-ismeret, ezek összehasonlítása tapasztalati úton is). Összesen 4 fajta sör megkóstolása, személyenként min. 0,6 dl.

 

A sörpárlat egy különleges ízű rövidital, mely ugyanolyan eljárással készül, mint a pálinka, de mivel nem gyümölcsből van, ezért nem nevezhető pálinkának. A programon a helyi sörből főzött sörpárlatot lehet megkóstolni (2018 Quintessence Pálinkaverseny - Aranyérem).

 

 

 

Operatív információk

Helyszín: 1106 Budapest, Maglódi út 47.

Időtartam: 1-1,5 óra

Létszám: min. 15 - max. 40 fő

Nyelv: magyar / angol

▶  Ha felkeltette az érdeklődésed keress minket a megrendeles@hoptop.hu email címen vagy a 0620/371-17-87-as telefonszámon.

Egyéb extra programok, kérések egyedi megállapodás alapján lehetségesek.