DimboLab Dry Season
Borókabogyó hozzáadásával készült Saison.
Felhasznált komlók: Nelson Sauvin
ABV: 5.7%
**************************************
DimboLab Wine Flu
Musttal erjesztett, nelson sauvin és amarillo komlókkal hidegkomlózott, enyhén savanyított IPA
Felhasznált komlók: Nelson Sauvin, Amarillo
ABV: 7.5%
**************************************
DimboLab Blackcurrant Gose / Sour Milkshake
Fekete ribiszke és laktóz hozzáadásával készült Gose (sós-savanyú sör)
ABV: 6.2%
**************************************
Space Next - Rocket
Egy könnyen csúszó, közepesen keserű, közérthető IPA, ami a használt komlóknak köszönhetően citrusos, virágos az íz-, illatvilága.
Felhasznált komlók: Cascade, Citra
ABV: 6,5%
IBU: 55
B⁰:
Kiszerelés: 330 ml
Space Next - 42195
Frissítő pale ale, amelybe jelentős mennyiségű borsmetát raktunk forraláskor. A menta illatához tökéletesen párosulnak a felhasznált komlók amik füves, földes jegyeket hordoznak.
Felhasznált komlók: Galaxy, Nelson Sauvin
ABV: 5,6%
IBU: 49
B⁰:
Kiszerelés: 330 ml
Space Next - Goji-Hibiscus DIPA
Kizárólag Amarillo komlóval főzött, goji bogyó és hibiszkusz felhasználásával készült dupla IPA.
Felhasznált komló: Amarillo
ABV: 7,6%
Kiszerelés: 330 ml
HopTop x Morebeer collab Pear Pressure – Körtés Sour Ale 5,2% - Egy frissítő, a melegebb hónapokhoz kiválóan passzoló körtés savanyú Sour Ale. A kettle sour módszerrel készült főzet egy búzapehellyel erősen megtámogatott malátagerincre építkezik. A több száz kg körte gazdag aromavilága kiválóan egyensúlyozza a savanyúságot.
Hallertau Blanc és Hallertau Hersbrücker komlókat használtunk, ami nagyban rásegít a gyümölcsös, fehérboros lecsengésre, a felhasznált saison élesztő gazdag fűszeressége pedig felteszi arra a bizonyos i-re a pontot.
Felhasznált komlók: Hallertau Blanc, Hallertau Hersbrücker
ABV: 5.2%
IBU: 31
B°: 10,2
HopTop Cruel Mintress – Imperial Stout 8,2%: Erős stout mentával és csokoládéval, hogy testessége ellenére frissítsen a téli estéken, amikor őfelsége hideg, fürkésző szempárja mered rád.
Felhasznált komlók: Challenger, Fuggles
ABV: 8.2%
IBU: 37
B°: 21
HopTop Tropical Swinger Summer - Fruit Ale 4,5%: Az eredeti Tropical Swinger Club alkoholtartalomban könnyített kissé édesebb változata.
Egy igazi ízbomba, ízében dominál a trópusi gyümölcsösség, de mégsem veszíti el valódi sör jellegét.
Gyümölcsök: ananász, narancs, mandarin, guava, barack, mango, maracuja, banán, alma, papaya, lime
Felhasznált komlók: Ariana, Mosaic
ABV: 4,5%
IBU: 35
B°: 10,1
HopTop Beet Blood - Céklás Gose 5%: Különleges, zöldségalapú gose céklával, egy csipet rózsaborssal és tengeri sóval fűszerezve. A cékla édes, földes aromája a fűszerekkel keveredve igazán egyedivé teszi ezt az (íz)élményt.
Felhasznált komló: Hallertau Blanc
ABV: 5%
IBU: 8%
B°: 11
HopTop x Morebeer collab Pear Pressure – Körtés Sour Ale 5,2%: Egy frissítő, a melegebb hónapokhoz kiválóan passzoló körtés savanyú Sour Ale. A kettle sour módszerrel készült főzet egy búzapehellyel erősen megtámogatott malátagerincre építkezik. A több száz kg körte gazdag aromavilága kiválóan egyensúlyozza a savanyúságot.
Hallertau Blanc és Hallertau Hersbrücker komlókat használtunk, ami nagyban rásegít a gyümölcsös, fehérboros lecsengésre, a felhasznált saison élesztő gazdag fűszeressége pedig felteszi arra a bizonyos i-re a pontot.
Felhasznált komlók: Hallertau Blanc, Hallertau Hersbrücker
ABV: 5.2%
IBU: 31
B°: 10,2
HopTop Green Zone – American IPA 6,4%:
Prémium alapanyagokból készült IPA, amit intenzív, citrusos, virágos aroma jellemez. Szárazra erjesztésének köszönhetően inkább a komlók aromái, illatai érvényesülnek, mint a maláta édessége. Legkiválóbb amerikai komlók felhasználásával: TOMAHAWK, AMARILLO, CITRA.
ABV: 6.4%
IBU: 48
B°: 15